Vill ha!

Just nu är de ett par beiga chinos som s aknas i min gaderob. Riktigt läckert att rulla upp dom där nere och bara ha ett enkelt, lite större, linne och en kofta till!



Det var förövrigt riktigt underbart väder idag! tydligen hjälpte mina böner efter gårdagens ruskväder blev besvarade. gud så härligt!

Gjorde förresten debut gällande högskoleprovet i lördags. kände mig helt hjälplös när jag fick första häftet med frågor. och hua mej så fort tiden gick! Men jag måste ändå säga att jag var riktigt förvånad över hur bra det ändå gick. Jag och Sara hade en poängs skillnad. En poäng!! Inte helt fel o ha ett poäng mer än en naturare!

I kväll måste jag verkligen lägga mig tidigt. ska försöka lyckas med 21.00. Får se hur de går med de.. Blir lite jobbigt eftersom jag väldigt väldigt gärna vill se Elfsborg ta ifrån allt vad heder och stolthet är ifrån aik ikväll!

Till sist vill jag bara tipsa om en grymt myssugenframkallande låt som gör att man vill kidnappa sin goding för några minuter i paradiset.
Brolle Jr - En stund på jorden Sommarkort
Ha en riktigt bra kväll och tala om för dom du håller nära att dom betyder mycket
So long!

Datadag

Gud va mina ögon känns fyrkantiga nu! har suttit framför databurken och pluggat i princip hela dagen! självklart med avbrott för mat och godisätande!

Dock har ju min diciplin svikigt ibland och så har jag glidit in på lite andra saker. insåg hur tråkig min blogg ser ut, och även att jag är otekniskt nog för att inte kunna göra någonting åt de. får köra på "enklet och klassiskt".

Idag har det verkligen regnat hela dan! Massa tjocka och regnfylda moln som bara njuter av att göra en dag riktigt deppig. men vet ni, snart kommer solen och sommaren! Då får man äntligen ta på sig bikinin och en tunn klänning över och bara springa omkring. De lär bli en hel del lata dagar ute på sjön med både familjen och tjejorna. Lär bli ganska så mycket vattenskidor me!

Här kommer ett par sommarbilder bara för att!

image5

     

Ja då närbar de sig slutet på dagen framför datorn. Tack o lov!

Puss & so long!

RSS 2.0