Kallt

Det är kallt ute nu och jag börjar sakna värmen något enormt!
Visst kunde det ha varit mysigt med det här vädret men det är ju inte de nu. Nu vill ja bara ha en massa sol som sätter igång mina gladhetshormoner och ger mig lite färg på kinderna. Men nu har världen visst valt att tillfälligt vara en grå plats, eller åtminstonne Kållandsö. Och här som det alltid är sol..

Idag konfirmerade sig lillebroren min sig. Han va så stilig så, och jag va också finklädd. Och Hannah också. I morron blir de nattvarden för dom med kåpor och allting på. Jag tror det kommer va kallt i kyrkan med.

Om någon för övrigt har ett tips på hur man blir en människa som tar tag i saker med en gång så är jag väldigt tackasam om ni vill dela med er. Klantsara har massa plugg kvar. 

   

Hej!

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om allt det här. Eller egentligen så är det ju bra men de är ändå jobbigt jobbigt! Fast iof, hade det inte varit jobbigt så hade det ju varit något fel. De va ju på riktigt. Jaja, positiva tankar o massa härliga brudar så är livet ändå underbart..

Puss & kram

Sego!!!!

Happ, jag är en värdelös bloggare. Konstaterat och klart. Men jag tycker faktsikt att jag får skylla på det fina vädret. Då kan man ju inte sitta inne helt enkelt!

Dom senaste lediga dagarna har jag iaf hunnit med en hel del ovettiga saker. Måndag-tisdag tillbringade ja på Lurö , riktigt mysigt..:) Sen har de även blivit två Hanndbollsfinaler och lite annat smått o gått. Självklart har ja ju varit med mina pumor me!!

Vet ni min pappa har ÄNTLIGEN fått tummen ur r***n och börjat borra hål för den blivande altanen. Jag är helt i chock! Då är de bara 368 projekt kvar innan huset är klart då! Men man måste ju börja någon stans. Min kära far hade för övrigt tydligen en hård valborg. När jag kom hem vid tretiden hittar jag honom sovande, sittande på toalettstolen! Efter att jag fått liv i honom visade han mig västeuropas största sår som han fått när han enligt honom "lagt cykeln ner lite hårt". Han påpekade även att jag inte va så märkvärdig som hade en eltandborste. Han hade ju också en, bara att det var han som gjorde ljud och tandborsten var helt och hållet oelektrisk!
Go pappa!! 

                                                       
 
Lite gott och blandat från Lurö:)


Ha en fortsatt underbar helg!
So long på er!

RSS 2.0