Ny frissa

       

Funderar på om de är dags att byta frisyr. Just nu är jag väldigt väldigt inne på o styla om de korta blonda till den sista bilden;)

Maria-pumsan har åkt på körtelfeber nu och ligger inne på KSS. Usch va otäckt. Hoppas hon tar o blir bättre snart.
I morron blir de lunch ute me mina töser eftersom vi inte behöver ha nån sexig NkB! Skulle sattsa på att de tar en halvtimme innan vi kommit fram till vart vi ska käka.

So long!

Myshumör

                                     
Snyggoida

Då har man kommit hem för dagen. Eller de gjorde jag väl iof för någon timme sen men ändå.
Lennyponken va sjuk idag så de va slut på skoldagen redan 11.10 för min del. Men den hurtiga Sara gav sig inte me de. Jag och Ida knallade till biblioteket o pluggade lite. dock väldigt lite för min del.

Är förövrigt på sjukligt myshumör idag. Vill bara gosa ner mej under ett stort härligt täcke me en görbra film o massa som hör till mys:)

Pusspuss och so long!

Dessa söndagar

Söndag, sista dagen i veckan. Och i stort sett alltid lika förbannat tråkig. Man går liksom i dvala hela dagen. Men gamla rutiner sägs ju vara svåra att komma ur, inte sant? Och så krånglar ju såklart Facebook-chatten.

Jaja, snart blir de lite bollspelande:)
So long

Göteborg då va!

Nu har de varit göteborg två helger i rad då va. mysmys. I dag blev de i shoppingsyfte tilsammans med Mickan o Ida.

Dagen började sjukt tidigt (06.40) och de fanns några som va ganska trötta på tåget. Dock fick vi ju som tur va sitta bredvid en tant med två hundar, hela ekipaget stank hundavföring. Nicht så najs! Väl i Gbg drog handlandet igång med en gång. Finns massa fina höstmyskläder nu. Och göteborgarna har för övrigt väldigt bra stil. Efter att nästan ha missat tåget och ändå inte fått en mc feast så fick vi iaf platser på ett överfullt tåg hemmåt. Ganska så utslagen vill ja lova.

Nu har jag iaf sytt o grejjsat me ett par oldiesjeans. hyfsat bra resultat för o va made by Sara. Kanska ska ta på tomtemasken o bygga en pyramid nu i sann Maria-stil?!

Se nu till o ha de prima
So long!

RSS 2.0