22:02

Jösses vad jag inte har gjort någonting idag! Har gått omkring i mjukisar som en zombie mest hela dagen, men de ärinte fy skam! På tal om otäcka monster så sitter jag och funderar på vad man ska klä ut sig till på maskeraden på lördag. Några små planer ligger och spinner inne i huvet på mig men vi får se hur det blir. Har ju ett helt lov på mig att grejja nått bra liksom!

För övrigt så åkte juj Elfsborg på stry idag i Göteborg. Bläää! Hoppas inte guldet är helt utm räckhåll nu och att dom vinner dom två sista matcherna. Kanske kanske kanske kan de bli guld ändå! Det kanske tillochmed blir ett besök i Borås på onsdag för min del. Förhoppningsvis:)

Nu är de dags att krypa i bingen. Bingen låter väl riktigt mysigt och lockande?:P

So long!

kväll

Så närmar det sig kvällen då. Mörkt och mysigt. Kanske bär det av till staden snart, får se vad som händer.
Hade fysikprov i morrse, gick helt ok, sen blev det en mysig fredagsfika på söderströms. Massa prat om vad vi måste göra och bestämma, fast vi kom inte fram till någonting.Som vanligt då när de gäller oss..

Ha en underbar fredagskväll!

Hejhej..

..hur mår du?

En ganska bra och vanlig fråga. Synd bara att den tappat lite av sin betydelse. Det är inte direkt så att jag gör ett långt utlägg om min, för tillfället,psykiska hälsa varje gång nån frågar mig det. Snarare blir svaret "jo de är fina fisken, hur är de själv?" I dom flesta fallen får man ju även samma svar tillbaka. Undra varför man egentligen frågar i princip alla man pratar med detta. Man vill ju inte alltid ha det ärliga svaret av någon man möter som hastigast ute på stan och knappt känner. Hur går man vidare i det samtalet? Annat ä de ju såklart om det är någon nära man pratar med. Typ som min hund, hon brukar alltis svara, och det käns ju bra!

Det var de djupa för idag. Sitter här och är helt slute i atmarna efter dagens träning, kibox eller något liknande. Men de är en härlig känsla vill ja lova! I morron är det fysikprov och kanske fredagsfika och festis som gäller. Kan nog bli en bra dag:) NU ska ja ta o bli fysikdoktor ett litet tag.


Pusspuss & so long!

Slitardag

Idag har jag varit ute i princip hela dagen. Ni har varit vid morfars gamla hus och tagit hand om fällda träd o massa annat inför hösten. Åkte dit vid elvatiden och va väll hema vid halv åtta. Härligt!! Jag lyckades nästan med bravaden att trilla ner från ett ca 5 meter högt tak. Stog dör uppe och sopade barr som bäst när de bara for iväg inder fötterna på mig. Hamnade på rumpa och kanade en bra bit innan det tog stopp. Mitt hjärta han nog en tur till himelen och tillbaka innan jag fattade vad som hänt. Jag gick ner från taket sen!

Den gångna dagen
























I skolan vid åtta som vanligt, hellre de än sovmorron faktiskt. Precis som alla torsdagar så började dagen med en härlig massagelektion. Otrligt nog så somnade jag faktiskt inte den här gången! Sen blev de lååååångt¨tåkig Sa B. Nu har jag suttit tre sånna lekrtioner i rad för att komma på någonting innom turism att skriva om. Idag blev rymdturism det spikade ämnet. Efter att ha fått ihop en sisådär fem rader så blev de Forza. Riktigt, hmm, annorlunda träning.

I morron är de fysik, massage, simmning och eventuellt solning som gäller:)
Ha de!


So long!

Höstbilder

     

                 

                                     
                                                                          
                                                       

Hösthelg

Idag har det varit en sån där riktigt härlig höstdag. Solen har skinit hela tiden och träden har fått den där härliga färgen. Och luften är så där härligt ren och hög. Jag har suttit ute i en filt och pluggat i solen. Tänk att det kan vara härligt att bo mitt ute på landet under en annar årstid än sommaren. Men jag måste erkänna att alla årstider är underbara här ute. I alla fall när dom visar sin bästa sida. Snöblask har jag kanske lite svårt för att se det vackra i. Men o andra sidan är det inte så vackert inne i stan heller.


Så härligt hade vi de förra hösten när vi va ute med familjen:)


So long snyggo!

Denna student

Nu har redan studenthysterin dragit igång och det är dags att beställa studentmössan. Jag har beslutsångest! Vad ska stå var? vilken mössmodell ska man ha? vad ska man ha för sten? Tusen frågor! Och så ska man ju försöka få tid för uppsättnng, skaffa en klänning och allt annat. Hoppas de blir värt den här mödan, men de tror ja nog:)


Min balklänning kanske? tror inte riktigt de.


So long!

Vinn en fotografering!

Såg just att man kan vinna en fotografering med en fotograf som heter Therese Jonsson. Klart att man ska vara med och tävla om de. De tänker i alla fall jag vara!



Kika in på hennes sida och läs mer om tävlingen
--> Länk


Besök dina vänner ofta, annars riskerar stigen att växa igen!

So long!

Gratis saker!

Tänkte bara tipsa om två sidor där man kan få gratis smink och gratis kläder, eller rättare sagt presentkort. Bara och anmäla sig. Presentkorten kommer från KICKS och H&M.

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=109891

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=8476

Utkast: Så va ...

Så va de bara en lektion kvar tills jag tar helg. i morron är de fysik till tio över nio (hoppas vi få tillbaka provet!) sen bär de av till KSS för o besöka Maria lite. Ska nog ta o pyssla ihop nått sött till henne. Dock har hon ju inte kunnat äta ngt sen i lördags så hela fika/godis-biten skiter ju sig.

Idag hade vi fint besök på skolan av Madeleine Westin Bergh, metreolog på tv4. Hon pratade om de här med den globala uppvärmningen. Synd bara att man redan hör det mesta av det hon sa. Men hon gav faktiskt riktigt mnga bra exempel på hur man märker av uppvärmningen precis runt hörnet. Dags o vända på klacken o marchera mot en snötäckt vinter igen.


Madeleine Westin Bergh


So long!

RSS 2.0