Längesen

Nu va de ett tag sen sist. Men bättre sent än aldrig, eller hur? Det har varit en riktigt bra helg faktiskt. I fredags var det ledigt från skolan så det blev lite svaga försök till att räkna matte från min och Idas sida. Kvällen bestog av party och dans. Allt startade i Hannahs pojkväns lägenhet som vi så snällt fått låna, sedan lyssnade vi på joel (www.myspace.com/remixretard) och skakade rumpa på stadt. En väldigt lyckad kväll:)

För övrigt har jag nog bestämt mig för att skippa lumpen nu. Jag vill göra så mycket annat efter skolan. Lite kluven än men det lutar ditåt. Tänk er att istället ligga på en vit strand efter att ha surfat i en timme eller två. Nu snackar vi!


So long!

Fixat!


De gick vägen. Sara Tidblom har tilldelats rollen som stabassistent. Frågan är om det är någonting för mig. Det är väldigt lockande och väldigt olockande på samma gång. Det man kan konstatera av min mänstring är iaf att jag var betydligt smartatre än vad jag var stark :P

Jaja, blir de så blir de helt enkelt. Om två veckor vet vi hur det gått :)

So long!

Nervöst!

Nu börjar ja bli lite smått nervös! I morron bär de av till gbg för mönstring. Usch, vågar ja de här? Och självklart så ska de trassla med biljettbokningen och allt. Jag som knappt vet hur jag ska hitta rätt! Antar att anledningen till att jag ska sova över är att jag behöver extratid hos psykolog eftersom jag anmälde mig frivilligt. Vem gör egentligen de?:P

Nu har ja ju förresten gått o blivit 18 med. Äntligen! Blev både god mat och fina presenter. Däremot levde inte utgången i fredags alls upp till förväntningarna. Får ta och skylla på fel val av helg och för nyktert.


 So long!

Blondin?

Vem är smartast blondinen som råkar vara blond eller brunetten som tror att iq sitter i håret?

RSS 2.0